Njupuk Iku Outdoor

Njupuk Iku Outdoor

Njupuk Iku New Orleans Fun Outdoor

Hot

Saturday, January 6, 2018

Njupuk Iku: New Orleans Fun Outdoor

January 06, 2018 0

Hi, Spring! Nalika dina pisanan sing asli isih sawetara minggu, iklim ing New Orleans terus munggah menyang suhu sing ideal ... 70-an lan dampness gratis! Apa ora nggunakake langit sing cetha lan nyenengake lan nyelidiki njaba New Orleans? Bawa ing njaba nganggo pilihan iklim sing becik.

Nglampahi ing Day at City Park

Smack-spot ing tengah New Orleans lenggah ing City Park, papan ijo mbukak sing setengah luwih gedhe tinimbang Central Park NYC. Ing dina sabanjure, bakal ana kelompok dolanan intramural latihan lan dolanan, pemain golf (lan pemain golf sing luwih cilik saka sing diarep-arep) ngupayakake pambuka kasebut ing bocah siji, bocah-bocah sekolah ing njelajah lapangan nemtokake babagan nursery patio organik lan wit-witan oak sing lawas banget , jogging sing mlaku ing sadhuwure akeh trek lan trotoar lan para panatacara sing nggoleki tampilan voyaging paling anyar ing NOMA: Museum Seni New Orleans.

Iku apa-apa, nanging angel kanggo nglampahi sedaya dinten wonten ing mriki, utaminipun nalika wonten ingkang saget. Nggawe sepatu tenes lan prasaja, supaya sampeyan bisa disetel kanggo saben gerakan. Sawise sampeyan nindakake upeti, nedha awan ing Café NOMA. Iku kunci pusat rekreasi, dumunung ing galeri lan Ralph Brennan Restaurant Group - campuran becik!

Gabungan n 'Mingle ing Lakefront

Nalika New Orleans misuwur minangka Mississippi Mighty sing mlayu, ana uga dalan liyane sing nggawe pinggiran lor: Lake Pontchartrain.

Ing dina sing nyenengake, minggah menyang tlaga ing dhaerah kanggo nylametake, njelajah, paddleboarding lan langit minangka wates saka kono. Ora ana banyu? Aja ngetokake! Ana kapal-kapal cilik sing siap nyedhiyani 600+ km mil banyu. Ing acara sing ngumbara metu banyu ora gaya sampeyan, nyoba salah siji saka numerous restoran eateries waterfront nutupi gisik. Nyoba lan entuk mangan bengi sak jam 6 lan sampeyan bakal entuk dusk droga liwat banyu.

Nalika latihan on-the-air nyenengake lan restoran-restoran tepi laut sing endah, salah sijine barang-barang sing paling disengaja bakal dikendalekake ing sacedhake tlaga iki, ndeleng pelayaran kapal layar kanthi.

Muter ing sisih Wide ing Zoo Audubon

Langsung ing Street Magazine lan mimpin jarak nganti pungkasan kanggo Uptown's Audubon Park. Sampeyan mung 6 mil saka pusat kutha, nanging bakal aran alam.

Kebon binatang Audubon minangka salah sawijining wisata paling apik ing New Orleans. Anak-anak lan bocah-bocah cilik sing adorning tampilan marsh, lengkap karo houseboat lan bathtub, ing Louisiana ngandhut tresno alam bébas ing ngapusi dina anget. Monkey Hill, salah sawijining panggonan paling tuwa lan paling wigati ing pusat rekreasi, digawe ing taun 1930-an kanggo nampilake bocah-bocah cilik ing New Orleans. Ora, sing ora guyon. Spesies Audubon Zoo ndadekake minangka salah sawijining atraksi New Orleans.

Ora persis siap kanggo pindhah menyang clamor saka tengah kutha? Fly (dumunung ing kebon kewan) minangka papan sing paling disenengi kanggo piknik, berjemur lan nggawe wektu sing ora apik karo buku sing luar biasa. Spasi ijo lenggah ing pinggir Kali Mississippi, sauntara iku panggonan sing becik kanggo nonton flatboat sing metu saka pelabuhan.

Mulane pindhah lan cedhak srengenge lan nemu njaba New Orleans. Iku ora disebut "Sportsman's Paradise" tanpa ujung.
Read More